Kosár  

Az Ön kosara üres

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Biztonság

Bemutatkozás

 

A Czagiker Kft 1997 óta foglalkozik munkahigiéniai, munkavédelmi és papír termékek kereskedelmével. Nagynevű beszállítóink termékeit három fő szegmensben értékesítjük; a munkavédelem (ipari gyártó cégek), a takarítás-higiénia (takarítócégek) és a HoReCa szegmensek területén tevékenykedő ügyfeleink maximális kiszolgálására törekszünk értékesítési csapatunk segítségével.


Napjainkra olyan termékkínálatot alakítottunk ki, amely fedezi a legtöbb gyártó és szolgáltató szervezet általános higiéniai és munkavédelmi igényeit. Termékeink rendkívül széles palettáján megtalálhatóak az ipari törlők, a mosdóhigiéniai termékek, az általános takarító- és tisztítószerek, a takarítógépek, a szennyfogó rendszerek, az egyedi kivitelezésű munkaruhák, a tömegesen használt egyéni védőeszközök (kéz-, láb-, fej-, hallás- és légzésvédelem), a konyha- és asztalhigiéniai termékek és még számos egyéb termékcsalád.


Értékesítési csapatunkat modern, minden igényt kielégítő logisztikai rendszerünk támogatja. Az ország minden pontjára képesek vagyunk az árut három napon belül eljuttatni.


A Czagiker Kft dinamikus csapata azon dolgozik, hogy ügyfeleink legnagyobb megelégedésére, minőségi termékeket és teljes körű szolgáltatást nyújtson.